2017 ŐSZI NYEREMÉNYJÁTÉK

by - 16:42

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy indítok egy nyereményjátékot az oldalon. A szabályok nagyon egyszerűek, a nyeremények értékesek - szerintem. Két nyertest akarok kisorsolni, remélem sokan fogtok jelentkezni! :) 



Két könyvet és két szépségápolási terméket fogok ajándékozni a két szerencsés embernek. Röviden a nyereményekről:


1. nyeremény
- Catrice ALLROUND Ultrafekete szempillaspirál
- Jay Asher & Carolyn Mackler: Kezünkben a jövőnk

Fülszöveg:
1996-ban járunk. Josh és Emma világéletükben szomszédok voltak, és a legjobb barátok is. Azonban tavaly novemberben minden megváltozott közöttük, amikor Josh családja postán megkapta az Amerikai Online Cég (AOL) CD-jét, és az édesanyja átküldte Emmához, hogy a lány feltölthesse az anyagot az új számítógépére. Amint bejelentkeznek, automatikusan a Facebook oldalára lépnek be - csakhogy a Facebookot még fel sem találták! Legnagyobb döbbenetükre feltárul előttük a tizenöt évvel későbbi életük. Később valahányszor újra ránéznek a profiljukra, azt látják, hogy a jövőjük is megváltozik. Miközben az életükben bekövetkező eseményeket próbálják feldolgozni, kénytelenek szembenézni azzal, mit csinálnak jól és rosszul - a jövőben. 


2. nyeremény
- Jessica Knoll: Szerencse lánya
- Gliss Kur OIL Nutritive folyékony hajvégápoló

Fülszöveg:
,,Megláttam, milyen oltalmat nyújt a siker, a sikert pedig a mobiltelefonos beszélgetés végén található beosztott megfenyegetése, a nagyvárost terrorizáló drága körömcipő definiálja, az emberek egyszerűen akkor állnak félre az utunkból, ha úgy tűnik, hogy nekünk fontosabb helyekre kell igyekeznünk, mint nekik Úgy döntöttem, hogy csak ezt kell elérnem, és soha többé senki sem bánthat."

A huszonéves TifAni FaNelli a kiváltságosok életét éli. Egy körülrajongott női magazin megbecsült munkatársa, aki a drága ékszerek és márkás ruhaköltemények mellé még egy sármos és jó pedigréjű vőlegénnyel is rendelkezik. Mindazt elérte, ami másoknak csak álom. 

DE A TÖKÉLETESSÉG LÁTSZATA VALÓJÁBAN ÁLCA.

Ani múltja kimondhatatlan titkot rejt. Tizennégy évvel ezelőtt a Bradley középiskolában borzalmas dolog történt vele. Meggyalázták, megalázták, meghurcolták: A kis Ani aznap megsemmisült. Az erős TifAni lépett a helyébe, aki mindent meg akar kapni az élettől 
A szerencse forgandó; a bűnösökből is lehet áldozat. A bosszú lehetősége TifAnié; vajon leveszi az álarcot, vagy örökre bezárja magát a múlt börtönébe?

Jessica Knoll vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan magazinnál. Jelenleg New Yorkban él férjével, és második regényén dolgozik.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
...és hogy mit kell tenned ahhoz, hogy nyerj?

1. Iratkozz fel a blogra! (jobb oldalt "Rendszeres olvasás" gomb) (+1 pont)
2. Kövess Instagram-on! +2 pontért!
3. Kövess Twitteren! +2 pontért! 

 JELENTKEZNI A LENTI RAFFLECOPTER FELÜLETEN LEHET!

Természetesen minél több pontod van, annál nagyobb az esélyed a nyerésre! A nyereményjáték november 22-ig tart! A nyertes nevét közzéteszem a blogon + felkeresem e-mailben is! :) 

SOK SIKERT MINDENKINEK! :)

itt jelentkezhetsz:

a Rafflecopter giveaway

You May Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentet!